متن استاتیک شماره 54 موجود نیست
  • 1402/11/30
  • - تعداد بازدید: 53
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
دانشکده پزشکی شیراز

سبد سلامت(خواص سنجد)

 

سنجدحاوی ویتامین C وk است.

سنجد به تقویت دستگاه گوارش کمک می کند  و افرادی که اجابت مزاج زیادی دارند می توانند  باخوردن دو، یا،سه دانه سنجد به سیستم گوارش خود کمک کنند.

دراسهال غیر عفونی و بی‌علت کودکان جوشانده برگ سنجد موثر می باشد و  در کنترل اسهال موثراست. اگر به یبوست دچار هستید بهتر است از سنجد کمتر استفاده کنید.

جالب توجه است که دراسهال بی‌علت بچه‌ها ، نیزجوشانده برگ ،یا میوه سنجد، درکنترل اسهال موثراست.

سنجد مقوی قلب است ودرپاییزو زمستان مهمان ویژه‌ی ظرف تنقلات شما محسوب می‌شود.

سنجدکالری کمی دارد و همراه تقویت گوارشی آن،دررژیم‌های کاهش وزن انتخاب خوبی می‌باشد.

اگرسنجد را باکمی آب و روغن زیتون بپزید و سپس هسته و پوست آنرا جداکنید ،پوره به دست آمده درما ن درد مفاصل است.

روش دیگرمصرف سنجد،پودرخشک شده آن است. پودرسنجد با شیرگرم ویک قاشق شیره انگور دردرمان درد والتهاب مفاصل و هم‌چنین جلوگیری و درمان پوک استخوان موثراست.

مراقب باشید زیاده روی نکنید و دوره های دو هفته ای میل کنید و ده روز استراحت کنید.

              دکتر محمد ابراهیم زحلی نژاد

گروه طب سنتی ایران دانشکده پزشکی شیراز

 

 

 

 

  • گروه خبری :
  • کد خبری : 95463
کلیدواژه